Referenser

Mycket nöjd med vårt nya plåttak Aluminium) som Erikas Tak & Bygg utförde. Trevliga och väl utfört enligt offert.

Mikael B
Mikael B
29/07/2022

Bra firma med ordning och reda!

Stefan F
Stefan F
26/07/2022

Vi är nöjda med vårt takbyte från eternit till plåttak. Seriöst bemötande kort byggtid. Noggrant och bra utfört arbete. Information om när var hur var utmärkt. Vi kan varmt rekommendera Erikas tak och bygg. Hasse

Hans L
Hans L
02/06/2022

En mycket kompetent och seriös firma med mycket bra service. Plåtslagaren jobbade effektivt och noggrant. Använde dem till mitt takbyte och är mycket nöjd med resultatet. De lämnade också arbetsplatsen väl avstädad.

Anna Mari S
Anna Mari S
01/04/2022

Byte av tak. Nya takstolar, råspont, och isolering. Läggning av bandplåt inkl. takavvattning, uppsättning av innertak. Precis som förra gången vi anlitade dem så var kvaliteten på arbetet utmärkt, inklusive städning av arbetsormådet. Fakturan helt i överenstämmelse med vad som avtalats. Mycket prisvärt. Utmärkt bra bemötande från alla inblandade. Det enda negativa är att slutförandet drog ut på tiden och lite bristande kommunikation i samband med det. Vi kan definitivt rekommendera Erikas Tak & Bygg AB!

Jonas O
Jonas O
13/12/2021

Professionella och noggranna. Inga överraskningar på fakturan. Mycket nöjd.

Dennis M
Dennis M
22/11/2021

Ett bra och seriöst bemötande. Det gällde byte av vindskivor och knutbrädor på sommarstuga på Värmdö och vi är mycket nöjda!

Mikael L
Mikael L
09/11/2021

Konkret, håller tidplan och kostnad. Mycket trevligt / Leif

Leif A
Leif A
12/10/2021

Snabba och vet vad behöver göras. Utmärkt jobb!

Andrius V
Andrius V
15/09/2021

Vi fick taket renoverat under föregående år och blev supernöjda med allt. Med proffsigt bemötande och rutiner kring offerten. Snabbt och väl utfört arbete. Snabbt åtgärdade synpunkter och inga överraskningar vid betalning. Vi kan verkligen rekommendera Erikas Tak & Bygg.

Carl Olof Brorson S
Carl Olof Brorson S
12/06/2021

Erikas Tak & Bygg Bra bemötande, proffsig personal och snabb återkoppling. Rekommenderas vid takrenovering

Håkan T
Håkan T
11/04/2021

Vi fick vårat tak renoverat av Erikas Tak & bygg - de är proffsiga och snabba i sina åtaganden. Vi fick en bra kontakt frånbörjan och vi fick våra högt ställda förväntningar infriade. Nu har vi ett snyggt och, framför allt, ett tätt tak på vårat sommarhus.

Robert V
Robert V
01/02/2021

Punktliga och ordningssamma. Utförde jobb supersmidigt och utan anmärkning

Anne K
Anne K
18/01/2021

Beställde byte av pannor, papp och läkt. Arbetet genomfördes smidigt enligt ö.k. slutpriset stämde på pricken med offerten. Riktigt nöjd med slutresultatet! Det enda som var lite knepigt va kommunikationen med hantverkarna då de varken kunde engelska eller svenska. Dock löstes det bra genom god kontakt med arbetsledaren. Rekommenderas!

Mikael E
Mikael E
06/12/2020

Noggrant och bra genomfört jobb precis i enlighet med offert. Språkförbistring kunde ibland uppstå. Överlag en mycket positiv upplevelse med bra utfall.

Leo T
Leo T
05/10/2020

Vi anlitade Erikas Tak & Bygg när vi behövde byta taket på vår villa. De kom och tittade, gav oss offert och genomförde uppdraget mycket bra. De började uppdraget på tid och blev klara på tid.

Ulrika W
Ulrika W
11/09/2020

Jättebra, allt har fungerat utmärkt!

Sara Ö
Sara Ö
30/08/2020

Ett företag jag verkligen kan rekommendera. Enkla att ha att göra med, förstod vad jag vill göra, och håll tider och gjorde ett mycket bra jobb. De var duktiga på att dokumentera sitt arbete. Tydlig offert, och levererade arbetet på utsatt tid inom offerten.

Niclas W
Niclas W
24/08/2020

Omläggning av tak med nya rännor och stuprör. Även skorstenen behövde muras om. Vi blev mycket väl bemötta och fick bra information under arbetets gång. De höll rent och städat under arbetet och det hela förlöpte på ett mycket bra sätt. Vi kan tveklöst rekommendera företaget.

Åke O
Åke O
23/08/2020

Vi är helnöjda med det arbete som Erikas Tak & Bygg AB har utfört. Hantverkarna kom när de lovat komma, gjorde vad de skulle och lämnade arbetsplatsen väl städad. Även priset var acceptabelt. Vi kan därför med gott samvete rekommendera företaget.

Wolfgang W
Wolfgang W
06/07/2020

Omläggning av tak. Blev bra bemött och fick en tydlig offert. Efter vad jag kan berömma så gjorde de ett bra jobb och hittade och åtgärdade rötskador. Gjorde också snygga plåtarbeten på tex skorstenarna. Mycket bråte på marken under tiden arbetet pågick. Men städade sedan upp ordentligt.

Shula G
Shula G
02/07/2020

Omlagt villa och garagetak, våren 2020. Mkt gediget utfört arbete och duktiga yrkesmän som verkligen utförde arbetet med stor noggrannhet och yrkesstolthet. Kan verkligen rekommendera företaget. De var även tillmötesgående i följdbeställningar. Mycket nöjd med såväl bemötande som utfört arbete och kan varmt rekommendera detta företag.

Johan B
Johan B
02/07/2020

2015 bytte Erikas Tak vårt tak. Proffessionellt genomfört, gott samarbete, och all löpte på utan problem. 2020 ville vi komplettera en skortstensdetalj. Efter ett par mail och ett par dagar så var det åtgärdat utan några som helst diskussioner om kompletterande kostnader. Erikas Tak fokuserar på kundens behov vilket är overderligt. Jag kan starkt rekommendera dem, inte bara för att dom gör ett bra jobb vid själva takläggninen men även sköter om kunder många år efteråt. Tack.

Michael P
Michael P
24/01/2020

Absolut bästa takläggare man kan tänka sig!🙏Ett seriöst företag!fick ett bra förtroende på en gång! Arbetade snabbt o ordentligt trots det dåliga vädret i januari månad-20. .tack snälla för hjälpen med mitt förförliga tak som ni trollade snabbt till ett fantastiskt tak med dessutom fina nya hängrännor!REKOMENDERAS STARKT!!!!!!mvhGunilla iStrömmadal/Värmdö👍

Gunilla G
Gunilla G
23/01/2020

Nytt tak Snabba Ordning och reda

Thomas N
Thomas N
15/01/2020

Takrenovering. Bara positivt. Överträffade alla förväntningar! Offert och slutfaktura stämde på kronan. Höll utlovad tid för arbetet. Städade föredömligt. Kan verkligen rekommendera företaget. Anders Dahlsköld

Anders D
Anders D
12/12/2019

Kanonjobb till bra pris (bäst pris av 5 inkommande offerter) . Bytte först tak på huvudhuset. Efter en extern besiktning, som konstaterade att det hela var felfritt utfört, så beställde vi nytt tak även till gäststugan.

Monika W
Monika W
09/08/2019

Proffsigt takomläggning ! Vill till början tack Erikas tak för en grundlig tydlig genomarbetad avtal/Offert. Vi anlitade Erikas tak och gick på magkänslan när vill träffade upp deras representant Sigge. Han var professionell och tydlig samt lyhörd. Grabbarna som utförde grovjobbet mitt i kalla vintern gjorde ett kanon jobb. Ett härligt team. Nu återstår det att se om taket håller tätt under de regniga sommar dagarna. Dokumentation i form av en så kallad "egenkontroll" av jobbet gjordes så nu kan vi känna oss trygga med ett bra tak över huvudet. Jag skulle utan tvekan anlita de igen. Mvh Ali&Paulina

Ali A
Ali A
17/06/2019

Jag köpte utbyte av ca 280 kvm betongpannor och denna gång med riktigt underlag i form av underlagspapp och takfotsplåtar. Jag ville även ha samordning med min solcellsentreprenör för undvikande av framtida garantidiskusioner. Detta löstes enkelt av Erikas Tak genom att de monterade mina solceller och det var inte första gången de gjorde det arbetet heller. Flitiga killar som städade av arbetsplatsen varje dag. Tydlig offert och avtal. Bra kommunikation med den uppdragsansvarige. Jag är mycket nöjd med hur de genomförde uppdraget. /Urban

Urban F
Urban F
10/04/2019

Omläggning av takpapp del av tak pga läckage samt nytt plasttak över veranda. Inkl ny hängrännor verandadelen. Bra bemötande, några saker blev fel men rättades snabbt till när vi påpekade det. På det hela taget ett mycket bra mottagande och utförande av jobbet.

Agneta L
Agneta L
06/03/2019

Vi är mycket nöjda med takomläggningen, det sköttes professionellt med ett mycket snyggt och bra resultat. Det gjordes även en grundlig dokumentation av jobbet så nu kan vi känna oss trygga med ett bra tak över huvudet. Hantverkarna har varit mycket bra att ha att göra med, de är positiva, glada och har som sagt gjort ett jätte bra jobb.

Annika W
Annika W
10/12/2018

Som privatperson och företagare kändes det riktigt bra att inte behöva engagera själv utan att bara konstatera att uppdraget var i säkra händer. Även om det var frågan om fast pris vad det hela tiden resultatet som hade det första prioritet och det blev och bra! Vi är mycket nöjda!

Marko P
Marko P
17/09/2018

Nytt tak! Blev försenat ett antal veckor men när de väl började hade jag ett nytt tak efter en vecka. Blev bra bemött av företaget & de som la det nya taket!

Fatma B
Fatma B
05/09/2018

Vi önskade utbytt tak på vårt fritidshus till 2 falsat plåttak. Vi vart bemötta gott och utlovade tider för start hölls. Under arbetet fanns en dialog som gjorde att det inte blev några missförstånd. Arbetets teamet jobbade enl. ök under vardagar och gjorde allt de kunde för att inte störa oss som fanns i huset medans. Vi är mycket nöjda och ser nog att kontakt Erikas Tak & Bygg igen då det är dags att lägga nästa tak.

Peter T
Peter T
04/09/2018

Erikas tak löste alla frågor längs resans gång och gjorde ett utmärkt arbete med kvalitet och upplevelsen är prisvärt. Logistik ut till en skärgårdsö och ordning och reda Trevlig och serviceminded arbetsledare

Peter W
Peter W
13/07/2018

Vi har just nu fått 31 solpaneler uppsatta på vårt sommarhus och har sedan tidigare17 solpaneler monterat på permanenthuset. Allt har fungerat perfekt, snabbt och proffesionellt av mycket trevlig personal. Rekommenderas varmt !

Per T
Per T
27/04/2018

Ett jätte professionellt företag. Bra bemötande, offert och väl gjort arbete.

Wladimir L
Wladimir L
16/03/2018

We changed our roof in Nov/Dec 2017. We were very satisfied with the work and service from start to end. The workers were reliable, worked very well even in difficult weather conditions and kept a neat construction site. Job well done!

Monika M
Monika M
26/01/2018

Ett mycket bra utfört arbete med att lägga nytt tak på sommarhuset. Lämnade arbetsplatsen snygg och vi hade en bra dialog med kontaktpersonen Sigge. Kan absolut rekommendera företaget.

Marie N
Marie N
10/01/2018

Hej! Vi anlitade Erikas tak som en arbetspartner inom plåtarbete och inte bara på tak utan för inredning inne i en butik mitt i stan där de gjorde en elementskydd av mässing. Resultat är fantastisk! Rekommenderar STARKT för privata kunder samt företag! Självklart ska samarbeta vidare... MVH // KiriLL Eneka bygg AB

Eneka Bygg
Eneka Bygg
24/11/2017

Hej Vi anlitade Erika för en fasadrenovering och diverse målningsarbete på vårt funkishus. Vi valde dom för deras seriositet och noggrannhet inför offertgivningen(trots att dom låg högst i pris). Erika leverade absolut det som utlovats. Justeringar och ändringar under projektet åtgärdades alla enligt våra önskemål och slutresultatet blev väldigt snyggt. I princip all kommunikation går via Sigge. Men han är å andra sidan lätt att få kontakt med och att ha att göra med. Sist men inte minst, så reglerades slutfakturan smidigt. Vi är väldigt nöjda med det jobb Erika har utfört. Med vänlig hälsning, Anders Ejd

Anders E
Anders E
09/11/2017

Anlitade Erikas tak för ett byta av ett tegeltak och byte av alla plåtdetaljer inkl en skorsten. Dom arbeta väldigt effektivt och var punktliga. Arbetet gick snabbare än beräknat.

Anders G
Anders G
09/11/2017

Ville få en offert på takbyte på villan. Första kontakten med arbetsledaren kändes seriös och proffsigt. Allt jobb och kommunikation med dom var mycket smidigt. Och är mycket nöjd med jobb och slutresultatet, och dom höll rent och snyggt runt huset. Så jag kan absolut rekomendera Erikas Tak & Bygg AB.

Joakim A
Joakim A
08/11/2017

Tydligt och bra från första mötet, allt blivit utfört precis enligt vad som bestämts.

Patrik M
Patrik M
07/10/2017

Min granne Hasse Eriksson bytte ut tegel mot plåttak och tyckte jag skulle göra liknande på min sjöbod där vatten läckt in. Jag är nöjd med arbetet och tycker de var trevliga trots att de var svåra att förstå då de talade dålig svenska . Jag kommer att anlita företaget om det skulle bli aktuellt igen.

Anita P
Anita P
23/08/2017

Proffsiga, snabba och väldigt lättsamma att ha att göra med.

Anna-karin E
Anna-karin E
14/08/2017

Vi har fått hjälp att byta fönster samt renovera fasad genom panelbyte och ommålning. Vi tycker arbetet blivit mycket väl utfört och är supernöjda med resultatet! Alla fönster installerades under en och samma dag vilket vi uppskattade och tycker var mycket snabbt jobbat! Den nya panelen blev bra och de nya fönsterfodren som Erikas tak konstruerade blev mycket snyggare och bättre än vi hade innan. Även plåtarbeten runt takkupan blev riktigt bra. Tack!

Erik M
Erik M
11/08/2017

Jag har fått hjälp med att renovera hela fasaden på vårt radhus plus tak. Jag är jättenöjd. Det har gått fort och har varit enkelt att ha kontakt och få svar på frågor. Bra hantverkare! Bra projektledare!

Jojo S
Jojo S
19/06/2017

Snabba, flexibla och städar platsen varje kväll. Mycket nöjd.

Fredrik J
Fredrik J
17/06/2017

Mycket bra och effektivt bemötande från Erikas Tak! Projektledaren var snabb och bra i kontakten, offert och erbjudande tydligt och prisvärt. Killarna som gjorde jobbet var snabba och mycket noggranna med att hålla snyggt och rensa undan efter hand. Helt nöjd och kan rekommendera dem varmt.

Claes Å
Claes Å
15/06/2017

Mycket bra utfört jobb inom utsatt tidsram!

Micael H
Micael H
15/05/2017

Från första kontakt har jag bara bra saker att säga om Erikas Tak & Bygg AB. Man märkte redan från början att de är noga med att slutresultatet ska bli bra. Mycket tydlig och detaljerad offert. Snabba på att svara via mail och jag gillar att all viktig kommunikation sker skriftligt så att man är säker på vad man har kommit överens om. Arbetet utfördes galant och man såg att arbetarna hade stenkoll på vad de gjorde och var vana att jobba med varandra. Noggrannt utfört arbete och mycket trevliga att ha att göra med. Städade dagligen och var noga med att lämna rent och snyggt efter sig. Kan varmt rekommendera Erikas Tak & Bygg AB. Prismässigt stod de sig mycket väl i konkurrensen, kanske inte det allra billigaste alternativet men mycket prisvärt. /Anna Nilsson, Hässelby villastad

Anna N
Anna N
12/05/2017

deras offert var väldigt transparent och lättläst, det höll tidsplan och budget. Städade dagligen på arbetsplatsen. Fungerade väldigt bra, kommer anlita dem igen.

Jimmy M
Jimmy M
18/04/2017

Mycket bra intryck av Ericas tak. Bra utfört arbete, punktlighet, hållit sig till offerten, bra uppföljning av utestående punkter. Kan absolut rekommendera till andra kunder!

Anna A
Anna A
10/04/2017

Bemötandet var hela tiden väldigt bra, kontaktperson kom till mig och tittade på jobbet och kom sen med en skriftlig offert på tid och beräknad kostnad. Personerna som gjorde jobbet gjorde det på bästa möjliga sätt, noggranna och utmärkt utfört arbete. Jag ska med glädje rekommendera Erikas Tak & Bygg till mina vänner och skulle mycket sannolikt kontakta dem igen om jag behöver hjälp med fastigheten - med andra ord UTMÄRKT FRÅN BÖRJAN TILL SLUT :-) //Gun Greblin, Sjögrundsvägen 21, Ingarö

Gun G
Gun G
31/03/2017

Bra och snabbt bemötande. De kom ut till huset och tittade på taket och jag fick en offert några dagar efter besöket. Det offererade priset och tiden för arbetet hölls. Arbetet flöt på bra och de var på plats varje dag och städa efter sig innan de gick för dagen. Hela takbytet gick på ca 1,5 veckor och jag är helnöjd med resultatet.

Robert F
Robert F
21/03/2017

Vi kontaktade Erikas Tak & Bygg AB då delar av taket hade plåtdelar som satt löst och som slog när det var storm. Vi uppfattade att både bemötandet och utförande av arbetet hanterades mycket snabbt (kom dagen efter) professionellt.

Oscar S
Oscar S
17/01/2017

Vi upptäckte en skada på undersidan av yttertak, i slutet av november. Flera bitar saknades och vi befarade röta. Vi inriktade vi oss på att hitta en leverantör som är takspecialist istället för vilken snickare som helst. Att bolaget dessutom skulle finnas på orten var ett önskemål. Vi kontaktade Erikas Tak & Bygg från Värmdö. Vi beskrev skadan och skickade med bilder. Vi fick omgående kontakt med en representant från bolaget. Representanten besökte oss så gott som omedelbart och besiktigade skadan. Därefter kom offert med specificerade kostnader. Vi önskade ROT och priserna anpassades därefter. Arbetet skulle vara färdigt före nyår. Vi är mycket nöjda med hela händelseförloppet, från första kontakt till faktura. Bolaget lagade vårat tak, dokumenterade åtgärden med bilder och städade upp efter sig. Arbetet blev klart på någon dag och vi är oerhört tacksamma. Vi kommer absolut att anlita Erikas Tak & Bygg igen och vi vill verkligen rekommendera bolaget.

Anna K
Anna K
10/01/2017

Vi upphandlade takbyte av Erikas Tak & Bygg. Väldigt bra bemötande och känsla av professionalism från deras kontaktperson. Snabba svar på frågor och väldigt utförlig och specificerad offert. Våra förväntningar uppfylldes till fullo och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet.

Anette S
Anette S
10/01/2017

Snabb återkoppling på offert, tydligt specat, lättkommunicerat. De var inte billigast av alla företag, men inte heller dyrast. Underleverantör som gjorde takbytet: snabba, proffsiga och hårt arbetande (7-19 varje dag). Plåtarbetet utfördes av Erikas tak och var noggrant gjort. När vi påtalada saker ändrade de eller la till det i arbetet. Snyggt städat och undanplockat.

Anders C
Anders C
10/10/2016

Har bytt komplett tak på bostadshus, dels tegel dels plåt. Fick mycket gott intryck vid offertlämnandet. Takläggarna som senare kom och lade om taket arbetade flitigt och var trevliga. Takarbetet höll tiden trots vissa tilläggsarbeten. Städningen dagligen och efteråt var bra. Sammanfattningsvis är vi nöjda och Erikas Tak & Bygg levde upp till förväntningarna. Priset var inte det lägsta men vi hoppas att vi fått högsta kvalité. Plus att man verkligen får en skriftlig garanti.

Erika N
Erika N
13/09/2016

Från första till sista kontakten har Erikas tak & bygg varit otroligt snabba och tagit hänsyn till mina åsikter. Det var mycket snabba och trevliga. Jag kan varmt rekommendera dem vidare.

Ritha L
Ritha L
02/09/2016

Det var dax att lägga om hela villastaket efter 36 år. Offerten vi fick efter deras besök var tydlig och vi kunde också få svar på de frågor vi hade. Arbetet gjordes noggrant men ändå ganska snabbt. Tomten städades efter varjearbetsdag och vi tyckte att allt var ordning och reda från början till slut.

Eva S
Eva S
02/09/2016

Till en början skeptisk då de aldrig kom på ett besök för att titta på taket. Men deras mail kontakt och specifiering av vad som skall göras har varit utmärkt. Det team av ukrainska arbetare som utförde arbetet skötte sig fint och var lätta att prata med då frun i huset kunde prata ryska med dem. Arbetet utfördes snabbt (en vecka) och utan några problem, kvaliten på utfört arbete var även högt. Vi är rätt kinkiga och valde bort 10 företag då deras initiala kontakt var i våra ögon mer oseriöst.

asfad a
asfad a
31/08/2016

Snyggt och proffsigt jobb, klart i tid, välstädat och allt enligt offererat pris.

Jan T
Jan T
13/07/2016

Snabbt, trevligt bemötande och professionellt jobbat.

Magnus K
Magnus K
08/06/2016

Vi är supernöjda med vårt omlagda tak. Erikas tak är seriösa och otroligt serviceminded. Vi har redan rekommenderat dem vidare.

Mikaela L
Mikaela L
02/06/2016

Snabbt, effektivt och professionellt utfört arbete på en takläcka. Har tidigare varit i kontakt med andra takfirmor och service-nivån och arbetetsresultatet via Erikas Tak och Bygg jämfört med dessa är helt outstanding. Kommer att anlita igen.

Björn K
Björn K
13/05/2016

Väldigt nöjda med projektets resultat, tidsmässigt drog det över planen ngt

Kristoffer B
Kristoffer B
12/05/2016

Toppen, kanon - kan på inga villkor bli bättre- proffsiga,snabba

Lennart O
Lennart O
12/05/2016

Jag har varit i kontakt med många väletablerade och seriösa takläggare men Erikas Tak var helt enkelt bättre på alla fronter: den allmänna intrycket, bemötandet, prismässigt och sist men inte minst kvalitetsmässigt. Vi är så pass nöjda att vi bestämde oss att gå ett steg längre i renoveringen och anlita Erikas Tak igen. Vill tacka särskild Jacob, Hakim och alla andra killar som var involverade i takläggningen.

Naufal A
Naufal A
25/01/2016

Jag bor i en radhuslänga i Tullinge! Radhuslängan mitt emot där jag bor bokade in en firma som ( Erikas Tak & Bygg) skulle lägga nya takpannor på deras länga. Jag blev snabbt intresserad och kände att detta var nåt jag också ville göra men intresset från längan jag bor i var svalt och det kändes som att detta skulle ej bli av. Men envis som jag är och magkänslan sa att jag tar kontakt med Erikas Tak ändå och kollar vad dom har att säga om att eventuellt ta åt sig mitt tak. Började med att jag skickade ett mail där jag beskrev vad jag var ute efter och förklarade att jag var intresserad att lägga om taket och att de skulle lägga nytt tak mitt emot där jag bodde. Fick snabbt svar tillbaka och ett otroligt proffsigt bemötande som innehöll allt jag frågade om och även mer än så. Mailkontakten gick även över till att jag ringde dit för att fråga vissa saker som jag kom på under tiden. Jag fick då prata med en väldigt trevlig kvinna som heter Erika. Våra samtal och hennes svar och motfrågor gjorde att jag fick känslan av att detta företag inte bara ville ta på sig massa jobb utan även göra ett bra jobb. Alltså allt jag hade hittat om Erikas Tak & Bygg på nätet kändes som att detta stämde (hittade bara bra saker) Jag teknade ett avtal med Erikas Tak & Bygg där allt stod som vi pratat om och även ett nummer till en ansvarig om bygget som jag kunde ringa om jag hade frågor under tiden,men även om detta fans så hörde ändå Erika av sig via mail och samtal för att kolla att allt var bra och att jag var nöjd. Ja hur blev då taket och hur tyckte jag att killarna som var här och jobbade. Ja taket både ser bra ut och känns väldigt bra vad jag kan säga. Killarna som gjorde jobbet såg verkligen ut som dom visste vad dom gjorde och var väldigt trevliga. Det som får mig att tycka killarna var trevliga är inte bara mitt betyg utan även mina pojkar på 5 och 3 år som verkligen saknar "farbröderna på taket" som dom kallade dom för, som alltid gav sig lite tid att vinka tillbaka och roppa hej tillbaka när pojkarna kom hen från förskolan. Jag kan VARMT rekommendera Erikas Tak & Bygg och jag kommer absolut att ta in dom igen då jag har lite andra sker jag vill fixa till våren.

Nils E
Nils E
19/12/2015

Helt ok komplett takomläggning, men tar lång tid på sig att utföra arbete pga leverans av takpannor försenade, Dålig info från företaget när de behöver tillträde osv... Slarv vid fönsterbyte som de åtgärdar efter att man får jaga dem, lyckades återställa efter 5e försöket, de skyllde på magsjuka, trasig spikpistol mm. Företaget verkar seriösa utåt sett, deras inhyrda arbetare från polen är en annan femma....latare arbetare har jag inte sett samt hur tänkte den anställde när dennes flickvän satt bredvid på taket och pratade och störde dem i flera timmar? Jag rekommenderar dem inte!

Johan Fredrik L
Johan Fredrik L
17/12/2015

Väldigt trevliga och snabba. Trevligt bemötande genomsyrar hela företaget. Snyggt utfört arbete. Kan varmt rekommendera.

Madelene G
Madelene G
05/12/2015

Erikas Tak och Bygg har genomfört ett komplett takbyte på vårt hus i oktober 2015. Nytt tegeltak vilket innefattar ny papp, ny läkt, nytt tegel , nya vindsskivor. Avrinning samt omfattande plåtarbeten. Vi fick från början en bra tydlig och detaljerat offert som höll ,ett mycket gott bemötande från början och under hela arbetets gång. Vi är mycket nöjda med hela utförandet . Mycket skickliga , punktliga och trevliga hantverkare. Vi kan lämna de bästa rekommendationer. Lena Bosse i Enskede

Bo K
Bo K
07/11/2015

Snabbt, o fint tak. Rättat till missförstånd utan tvekan, ex färg på plåt som inte diskuterats. Kan rekommenderas.

Jacqueline B
Jacqueline B
24/10/2015

Total omläggning av tegeltak o målning av vindskivor,takfotsbräder. Bemötande: Trevligt och bra offert.Hantverkarna:Kunniga,snabba o punktliga. Komunikation: Mindre bra.Språkproblem som ledde till missförstånd hur vissa arbeten skulle utföras,vilket drabbade mest dem eftersom de fick gör om mindre jobb. Jag var ej nöjd med de beställda begagnade takteglet som levererades. Det byttes ut delvis utan problem. Någon i bygglaget bör prata åtminstone bra engelska tycker jag. Mvh Michael Kinmanson

Michael K
Michael K
04/10/2015

Komplett takutbyte. Ny papp, läkt, vindskivor, plåt, avvattning och byte av skadad råspont. Snabb återkoppling inför första besiktning/kontroll och likaså snabb offert. Offerten stod sig bra i jämförelse med andra offerter jag tog in. Arbetet har skötts alldeles utmärkt. Inget alls att anmärka på utförande, uppförande, städning osv annat än att det varit mycket bra. Väldigt liten kontakt med arbetsledare under tiden som arbetet pågick men jag upplevde inte det som något bekymmer då det var tydligt vad som skulle utföras och att det inte fanns några överraskningar från deras håll eller tillkommande önskemål från mig. På det hela taget är jag mycket nöjd, använder dem gärna igen och skulle inte tveka att rekommendera Erikas Tak och Bygg till andra.

Tommi L
Tommi L
02/10/2015

Byte av Shingeltak på två hus samt montering av regnvattensystem på det ena samt byte av plåtinfattning av skorsten utfördes helt utan problem enligt överenskommelse. Överenskommet pris som dessutom var mycket konkurrenskraftigt hölls utan några försök till extradebitering. Mycket trevligt bemötande vid genomgången av arbetets omfattning och senare offertens genomgång innan undertecknandet. Det enda jag hade lite synpunkter på var information under arbetets gång, det hände att killarna försvann utan att säga något så jag hade ingen aning om när dom skulle komma tillbaka. Däremot fick man direkt svar när man ringde och frågade. Alla inblandande jobbade bra, snabbt och pålitligt men saknade kunskap i svenska och engelskan var bristfällig. Arbetsledaren var däremot mycket duktigt och förstod svenska ganska bra. Överlag är jag jättenöjd och skulle absolut anlita Erikas Tak & Bygg igen.

Per C
Per C
30/09/2015

En väl utförd tak- och fasadrenovering som vi är väldigt nöjda med. Lyhörda för önskemål och professionella. Peter och Kajsa

Peter O
Peter O
27/09/2015

Vi har bara gott att säga om Erikas tak & bygg.. De var tillmötesgående,vänliga ,noggranna och effektiva.. Kan rekommendera dom till dig som funderar på att byta tak.. Inga klåpare med ockerpriser så de var inte bara duktiga utan även prisvärda också.. // Helnöjda Stenhamra bor :)

Danilo R
Danilo R
23/09/2015

Takomläggning av bostadshus, garage och förråd samt friggebod. Bra bemötande. Byggteamet gjorde ett mycket bra och noggrant arbete. De gav ett gott förtroende och trevligt bemötande.

Kent R
Kent R
14/09/2015

Bra kommunikation med offert etc. Efter lite inledande problem med att få till en gemensamt passande tid för byggstart, gick arbetet som en dans och höll med bred marginal utsatt tid. Kvaliteten på arbetet är det bästa jag sett.

Patrik G
Patrik G
14/09/2015

Vi är väldigt nöjda med utfört takbyte. Duktiga hantverkare och bra kontaktpersoner på företaget.

Mattias A
Mattias A
12/09/2015

Positiv, hard jobbande killar, bra kvalitet.

Peter B
Peter B
11/09/2015

Hade haft x3 takfirmor innan som försökt laga en läcka i avloppsluftaren på taket...alla misslyckades.. Dom sa att nu var det fixat med vid nästa regn läckte det alltid igen.. Hade börjat misströsta då läckan verkade svår att hitta o åtgärda.. Efter att kastat pengar i sjön på värdelösa takfirmor slog jag en pling till denna firma.. Dom kom ut felsökte gav ett pris och 2tim senare var det klart.. Vid nästa regn kunde jag bekräfta att taket/avloppsluftaren höll tätt.. Så mitt betyg blir full pott pris/prestanda/service var riktigt bra..

Håkan S
Håkan S
11/09/2015

Allt annan än nöjd. Fick betala 15000 kr för 8 timmars arbete. Arbetet var dock bra utfört. Peter

Peter A
Peter A
11/09/2015

Mycket bra bemötande och väl utfört arbete

Terttu F
Terttu F
10/09/2015

Kan rekommenderas för sin servicekänsla. Har anlitat flera olika hantverkare men ingen som Erikas Tak när det gäller vilja att få kunden nöjd. Kan vara lite språkförbistring i bland men inget större problem.

Bo T
Bo T
10/09/2015

Jag rekommenderar å det varmaste Erikas Tak o Bygg som under våren 2015 lade om tegeltaket på vår villa. Hela byggprocessen alltfrån inspektion av det gamla taket inför offerten till takomläggningen och slutjusteringar genomfördes professionellt. Tidsplanen höll, det överenskomma priset ändrades inte och killarna på taket gjorde sitt bästa att lösa våra önskemål under arbetets gång. Erikas Tak o Bygg är enligt min mening ett seriöst företag som jag varmt rekommenderar!

Hans B
Hans B
10/09/2015

Trevliga, snabba, kunniga, prisvärda kan rekommenderas till andra som ska lägga nytt tak.

Carl L
Carl L
09/06/2015

Takrenovering: Mkt bra och korrekt utfört arbete. Arbetet utfördes enligt förutbestämd tidsplan och bemötandet från Erikas Tak var professionellt från start till mål. Möjligt att löpande kommunikation under arbetet kunde varit något bättre men på det stora hela ett mycket bra jobb och jag kan utan tvekan rekommendera Erikas Tak.

Fredrik M
Fredrik M
03/05/2015

Bra bemötande bra kontakt. Takomläggning/takrenovering

Margaretha L
Margaretha L
21/04/2015

Byte av plåttak till ruukki plåttak, papp till Ecopal flexilight duk, stuprännor samt en del läkt och reparation av en takstol. Arbetet utfördes på ett 200 kvm hus vintern 2014/2015 Väl utfört arbete till rimligt pris. Samarbetet fungerade bra. Några små anmärkningar vid slutbesiktningen åtgärdades skyndsamt. En "femma" skulle enligt mitt tycke kräva något bättre precision i att förutsäga hur lång tid arbetet skulle ta (Även om det delvis drog ut på tiden för att taktillverkaren hade lång leveranstid på plåttaket och det var dåligt väder emellanåt) samt mer information i förväg om när hantverkarna dyker upp och börjar arbeta.

Karin H
Karin H
19/04/2015

Vi köpte en komplett takrenovering på vårt fritidshus, inklusive tilläggsisolering av takbjälklag. Bemötandet var helt och hållet professionellt och väckte förtroende från början. Arbetet utfördes snabbt, fackmässigt och effektivt av noggranna hantverkare. Erikas tak höll sig konsekvent inom det offererade beloppet, utan att ta extra betalt för vissa åtgärder som genomfördes på initiativ av Erikas och som inte täcktes av offerten. Vi uppskattade särskilt att hantverkarna löpande städade upp efter sig och höll god ordning på arbetsplatsen! Tack för ett utmärkt jobb, över förväntan:-)!

Sven F
Sven F
18/04/2015

Vi har vid flera tillfällen använt Erikas Tak & Bygg för installation av solcellspaneler på olika tak med olika takbeläggning. Vårt samarbete har varit mycket bra under flera år. De har alltid ställt upp på vad de lovat och vi tycker att de jobbar mycket effektivt och ordentligt.

Miljö & Energi Ansvar Ab A
Miljö & Energi Ansvar Ab A
17/04/2015

Jag rekommenderar starkt Erikas Tak & Bygg. De har gjort ett jättebra jobb och de står fast vid sin offert. Offerten var också tydlig dvs det kom inga obehagliga överraskningar. Man kan lita på att arbetet blir gjort och det blir bra gjort.

Andrée W
Andrée W
17/04/2015

Pålitliga och duktiga. Vi är mycket nöjda! Kan definitivt rekommendera dem.

Brf Tallgården 1 B
Brf Tallgården 1 B
16/04/2015

Inte billigast men ärligt uppträdande, bra specificerad offert, bra hantering av problem och frågor under renovering. Har anlitat en del hantverkare senaste åren och även Erikas Tak & Bygg har varit smärtfriast av alla och även om det inte var helt perfekt "automatiskt" så löstes allt till slut bra och jag kan varmt rekommendera dem till skillnad mot i princip alla andra hantverkare jag anlitat.

Martin P
Martin P
07/04/2015

Bra bemötande, snabb leverans till moderat pris. Läggning av nytt papptak med tillhörande kantplåtar mm. Noggrant utfört arbete. Företaget kan utan tvekan rekommenderas.

Rune S
Rune S
13/01/2015
Certifikat och rekommendationer

AA-intyg: god kreditvärdighet

Certifierade för Heta Arbeten

Lic. snöröjare tak&högahöjder

Auktoriserad Moniermontör

GkMonterat & klart partner

Partnerföretag: Miljö & Energi Ansvar AB

UC-certifierad kreditvärdighet

Kvalitetssäkrade hantverkare

Medlem i Värmdö Företagarförening

Godkänd av Villaägarnas RKB