pla_ttak

Plåttak / plåtarbete

Vi på Erikas Tak & Bygg AB har egna plåtslagare med lång erfarenhet som är kända för att endast göra kvalitetsjobb vilket inte minst avspeglar sig i våra referenser.

Oavsett om vi pratar bandfalsat plåttak, plåtbeslag, inklädnad/renovering av takkupor/skorsten, montering av ny skorstenshuv mm. väljer vi ett takmaterial som passar just ditt tak och dess förutsättningar.

Vi besiktigar ditt tak, går igenom taksäkerheten, takavvattningssystemet och övriga önskemål för att du skall få en tydlig offert som omfattar tidsåtgång, prisinformation, gällande försäkringar och garantier så att inga missförstånd behöver uppstå om vad som ingått. På så sätt får du en god överblick och kontroll över din investering och vet precis vad ditt nya tak kommer att kosta.

Vi lägger tak på alla typer av hus stort som litet i hela Stockholm till företag, BRF och privatpersoner. Vi lämnar ifrån oss ett fullt färdigt tak med en 10 års garanti.

Vi erbjuder även tillverkning för egen montering och uthyrning av våra plåtslagare till företag. Vi har en egen verkstad och maskinpark för uppkörning av bandad plåt, svetsning och de flesta bearbetningar i stål, aluminium, kopparplåt, rostfritt, en tjänst vi även kan erbjuda andra plåtslagerier.

Plåttak i Stockholm, Enskede, Bromma, Danderyd Värmdö Nacka

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert, klicka här 
Vi erbjuder ROT-avdrag!

Prisförfrågan

Gör en prisförfrågan om Plåttak / plåtarbete