Tjanst3

Takläggning

Vi på Erikas Tak & Bygg AB kan som certifierade takläggare erbjuda dig en komplett takläggning/takrenovering, samt takreparationer av olika typer med en spetskompetens som är unik i branschen. Vi arbetar hårt med tydlighet i kombination med kvalitet som uppskattas stort av våra kunder.

Det som särskiljer oss från andra takläggarföretag är att vi alltid river bort den gamla underlagspappen för att minimera riskexponeringen och undvika att bygga in eventuella fuktskador. Vi arbetar snabbt och effektivt till humana priser och med marknadens bästa produkter godkända av Hus AMAs lagar och föreskrifter.

Vi besiktigar ditt tak, går igenom taksäkerheten, takavvattningssystemet och övriga önskemål för att du skall få en tydlig offert som omfattar tidsåtgång, prisinformation, gällande försäkringar och garantier så att inga missförstånd behöver uppstå om vad som ingått. På så sätt får du en god överblick och kontroll över din investering och vet precis vad ditt nya tak kommer att kosta.

Vi lägger tak på alla typer av hus stort som litet i hela Stockholm, Enskede, Bromma. Danderyd & Värmdö till företag, BRF och privatpersoner. Vi lämnar ifrån oss ett fullt färdigt tak med en 10 års garanti.

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert, klicka här 

Vi erbjuder ROT-avdrag!

Prisförfrågan

Gör en prisförfrågan om Takläggning